Bilglas

Vi byter rutor på både gamla och nya bilar

Bilglas

Expert på Bilglas – För Alla Dina Ruta-Behov

Byte av bilens alla bilrutor

Vi på Dahlbergs Glas hjälper er att byta ut er skadade vindruta snabbt och effektivt. Vi är ett auktoriserat glasmästeri och vi ser till att arbetet sker enligt branschstandard och att alla säkerhetskrav uppfylls. Självklart har vi rätt bilrutor enligt biltillverkarnas krav för alla årsmodeller och bilmärken.

Hur fungerar ett rutbyte?

Du bokar tid hos oss och vi kontrollerar om det går att laga stenskottet eller om rutan måste bytas ut. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och sköter kontakten med dem åt dig. Enkelt och smidigt!

Kalibrering

I nästan alla nya bilar så är vindrutan utrustad med olika kameror och sensorer som påverkar fordonets centrala säkerhetsfunktioner. Vår verkstad är utrustad med de kalibreringsverktyg som behövs för att säkerställa att installationen av vindrutorna uppfyller alla säkerhetskrav.

Fordonsglas

Vi hjälper dig med både härdat glas och lamellglas till till exempel traktor och grävmaskin.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

 
Vi Byter Rutor för Alla Fordonstyper
Oavsett om du har en äldre modell eller en helt ny bil, kan du lita på Dahlbergs Glas när det gäller att byta bilglas. Vi är specialister på att byta ut skadade bilrutor på både äldre och moderna fordon.
 
Vår auktoriserade glasmästeriverkstad säkerställer att alla arbeten utförs enligt branschstandard och att alla säkerhetskrav uppfylls till fullo. Vi har tillgång till rätt bilrutor enligt biltillverkarnas specifikationer för alla årsmodeller och bilmärken.
 
Rutbyte – En Smidig Process
Vår service för rutbyte är enkel och smidig. Genom att boka tid hos oss granskar vi skadan på din ruta för att avgöra om stenskottet kan lagas eller om rutan måste bytas ut. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och tar hand om all kontakt med dem åt dig, vilket gör hela processen så bekymmersfri som möjligt.
 
Kalibrering för Säkerhetskrav
I dagens moderna bilar är vindrutorna ofta utrustade med avancerade kameror och sensorer som påverkar fordonets centrala säkerhetsfunktioner. Vår verkstad är utrustad med avancerade kalibreringsverktyg för att säkerställa att varje vindruteinstallation uppfyller de strikta säkerhetskraven som krävs för dessa tekniska komponenter.
 
Specialiserat På Fordonsglas
Vi erbjuder inte bara standardbilglas. Vår expertis sträcker sig även till fordonsglas för olika fordonstyper såsom härdat glas och lamellglas, vilket inkluderar fordon som traktorer och grävmaskiner.
 
Kontakta Oss För Din Bilglasbehov
Behöver du hjälp med din bilglasfråga eller vill du boka tid? Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att guida dig genom processen och se till att dina bilglasbehov blir tillfredsställda.
 
Vi på Dahlbergs Glas är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa bilglaslösningar för en mängd olika fordon. Kontakta oss idag för att ta hand om dina bilglasbehov eller om du vill veta mer om vårt breda utbud av tjänster.
 

Kontakt

Kontakta oss för så återkommer vi.