Stenskott

Vi lagar stenskott på din vindruta

Stenskott

Vi lagar stenskott på din vindruta

Har du fått stenskott?

Ett litet stenskott kan utvecklas till en stor spricka om man inte lagar det i tid. Om en spricka uppstår i glaset så kan det innebära att det inte längre går att reparera och hela vindrutan måste bytas ut.

Vi lagar dina stenskott

Vi hjälper er att åtgärda stenskott för att förhindra framtida sprickor i rutan. Processen gör inte skadan helt osynlig men förhindrar att stenskottet förvärras, och är både billigare och går snabbare än att byta ut hela vindrutan.

Hur fungerar det?

Du bokar tid hos oss och vi kontrollerar om det går att laga stenskottet eller om rutan måste bytas ut. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och sköter kontakten med dem åt dig.
Enkelt och smidigt!

Förhindra Stora Skador på Din Vindruta
Vikten av Att Åtgärda Stenskott i Tid
Ett litet stenskott kan snabbt utvecklas till en större spricka om det inte repareras i tid. Om en spricka har bildats i glaset kan det kräva en total utbyte av vindrutan istället för en enkel reparation.
 
Vårt Stenskottsläkande Erbjudande
Vi på Dahlbergs Glas erbjuder professionell stenskottslagning för att förebygga framtida sprickor i din vindruta. Vår process förhindrar att stenskottet försämras och är både kostnadseffektiv samt tidsbesparande jämfört med att byta hela vindrutan.
 
Så Fungerar Reparationen
Genom att boka tid hos oss, undersöker vi skadan för att bedöma om stenskottet kan repareras eller om vindrutan behöver bytas ut. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och tar hand om all kontakt med dem åt dig, vilket gör hela processen enkel och smidig för dig som kund.
 
Fördelarna med Stenskottslagning
Reparationen gör kanske inte skadan helt osynlig, men den förhindrar sprickbildning och säkerställer att du kan undvika en kostsam utbyte av hela vindrutan. Det är också ett mer miljövänligt alternativ eftersom det minskar mängden material som behöver ersättas.
 
Kontakta Oss För Expertvägledning
Har du drabbats av ett stenskott eller vill du veta mer om våra stenskottsläkningsmöjligheter? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig och svara på dina frågor för att se till att din vindruta är i toppskick.
 
Vi på Dahlbergs Glas är engagerade i att erbjuda professionell stenskottsläkning för att säkerställa att du har en säker och långvarig lösning för din vindruta. Kontakta oss idag för att boka din tid eller för att få mer information om våra tjänster.
 

Kontakt

Kontakta oss för så återkommer vi.