Glasmästeri

Vi hjälper dig att välja rätt glas

Expertis inom Glasmästeri

För Alla Dina Glasbehov

Vi lagar och byter ut olika glastyper

Fönsterglas
Vi hjälper dig att laga ditt trasiga fönster och byter även ut trasiga eller immiga isolerglas. Vi har också energiglas (Lågemissionsglas) som minskar värmeförluster genom att tillåta solvärmen att stråla in men hindrar rumsvärmen att stråla ut.

Säkerhetsglas
Vi erbjuder dig hjälp med både härdat glas och lamellglas till både fastigheter och fordon.
Säkerhetsglasets användningsområden är exempelvis stänkskydd till kök eller för traktorer och grävmaskiner. 

Speglar
Vi har speglar för olika ändamål, både för hem och offentlig miljö.

Plast
Vi har många olika sorters plast, som till exempel plexi, polykarbonat och PVC.
Vi hjälper dig att välja rätt!

Ornamentglas – Råglas
Råglas är ett mönstrat glas som förhindrar insyn men släpper in ljus i rummet. Det används bland annat i badrum och ytterdörrar.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Bred Service för Olika Glasprodukter
Fönsterglas
Vi specialiserar oss på reparation av trasiga fönster och utbyte av defekta eller immande isolerglas. Dessutom erbjuder vi energiglas (Lågemissionsglas) som effektivt minskar värmeförluster genom att släppa in solvärmen samtidigt som det hindrar rumsvärmen från att stråla ut.
 
Säkerhetsglas
Vår expertis sträcker sig till att erbjuda härdat glas och lamellglas för fastigheter och fordon. Användningsområdena för säkerhetsglas inkluderar stänkskydd i kök och behov i fordon såsom traktorer och grävmaskiner.
 
Spegeltillverkning
Vi tillhandahåller ett brett utbud av speglar för olika ändamål, från hemmabruk till offentliga miljöer.
 
Plastprodukter
Vår sortiment av plast inkluderar olika material såsom plexiglas, polykarbonat och PVC. Vi erbjuder expertrådgivning för att hjälpa dig välja rätt material för dina behov.
 
Ornamentglas – Råglas
Råglas, ett mönstrat glas, erbjuder integritet samtidigt som det släpper in naturligt ljus i rummet. Det är en idealisk lösning för användning i badrum eller för ytterdörrar där insyn inte är önskvärd.
 
Kontakta Oss För Profesionell Vägledning
Oavsett ditt behov inom glasmästeri, är vi här för att hjälpa. Kontakta oss för att få personlig assistans och rådgivning när det gäller olika glasprodukter och deras användningsområden. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för dina behov.
 
Vi på Dahlbergs Glas är engagerade i att erbjuda professionell och mångsidig expertis inom glasmästeri för att tillgodose alla dina glasbehov. Kontakta oss idag för att få mer information eller för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.
 

Kontakt

Kontakta oss för så återkommer vi.