Om Dahlbergs Glas – Er Pålitliga Bilglasmästare

Om oss

Våra Framgångar
Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets Tjänsteföretag 2018, en ära som vi tar med oss i vårt fortsatta arbete att erbjuda högkvalitativa tjänster och enastående kundservice. Det är en bekräftelse på vårt engagemang för att leverera det bästa till varje kund.
Vår passion för kvalitet och service
På Dahlbergs Glas är vårt främsta fokus att säkerställa att varje kund upplever högsta kvalitet och service i varje interaktion med oss. Vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna och skapa en trygg och tillfredsställande upplevelse för dig.
 
Vårt samarbetet med Försäkringsbolag
Vi förstår vikten av att göra processen smidig för våra kunder. Därför samarbetar vi med alla försäkringsbolag för att säkerställa att du som kund alltid känner dig trygg och att dina önskemål prioriteras. Vi tar hand om kontakten med försäkringsbolagen så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig.
 
Vår expertis och engagemang
Vårt team av erfarna och kunniga bilglasmästare är dedikerade till att leverera enastående resultat varje gång. Vi kombinerar vårt kunnande med den senaste tekniken för att säkerställa att ditt fordon får den bästa behandlingen möjligt.
 
Vår gemensamma resa
Vi ser varje kunds behov som unika och vi är här för att följa med dig på hela vägen. Vår strävan är att skapa långsiktiga relationer och bli din betrodda partner när det kommer till bilglas och glasmästeritjänster.
 
Vi på Dahlbergs Glas är djupt engagerade i att erbjuda dig en upplevelse som överträffar förväntningarna och lämnar ett bestående intryck. Kontakta oss för att få reda på mer eller för att boka din tid. Vi ser fram emot att vara er förtrogna partner inom bilglas och glasmästeriarbeten.
LÅNEBIL 
 
Fri Lånebil – Din Bekvämlighet Under Vindrutebytet
 
En bekymmersfri lösning
Vi förstår att din tid är värdefull och att bilservice ibland kan vara besvärligt. Därför erbjuder vi en kostnadsfri lånebil under tiden då vi byter din vindruta. Detta innebär att du inte behöver avbryta din vardag – hämta enkelt lånebilen samtidigt som du lämnar in din bil till oss.
 
Så fungerar det
Att få tillgång till vår lånebil är enkelt. Innan ditt planerade vindrutebyte, kontakta oss för att säkerställa tillgänglighet. Vi hjälper dig att boka en tid som passar dig och där du samtidigt kan hämta lånebilen. På så vis kan du fortsätta med dina dagliga aktiviteter med minimala avbrott medan vi tar hand om ditt fordon.
 
En service utöver det vanliga
Vår lånebilsservice är en del av vårt engagemang för att göra din upplevelse smidig och problemfri. Vi strävar efter att erbjuda inte bara högkvalitativt arbete utan även bekvämlighet för dig som kund.
 
Kontakta oss för mer information och bokning
Vår önskan är att göra din bilserviceupplevelse så smidig som möjligt. Kontakta oss för att få mer information om vår lånebilsservice eller för att boka din tid. Vi finns här för att göra din bilservicebekymmer till en enkel och bekväm process.
 
Vi på Dahlbergs Glas ser fram emot att kunna underlätta för dig och ge dig den bästa möjliga servicen. Kontakta oss idag för att boka din tid eller om du har några frågor.
 

Utsedd till Årets Tjänsteföretag 2018

Vi på Dahlbergs Glas utför arbete med hög kvalité och strävar efter att ge alla kunder bästa möjliga service. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag vilket innebär att du som kund alltid kan känna dig säker på att dina önskemål och behov alltid prioriteras.

Kontakt

Kontakta oss för så återkommer vi.